Accessoires

Een barbecue kopen is stap één, maar met handige accessoires en schoonmaakmiddelen voor de barbecue wordt het barbecueën een stuk leuker! Van een pizzasnijder tot een complete tafel voor jouw barbecue: TuinAlles heeft het allemaal. De barbecues van The Bastard zijn mooi om te zien en fijn in gebruik, maar de accessoires zorgen ervoor dat je veel uiteenlopende gerechten kunt bereiden. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 56 van 56 producten

Barbecue accessoires online bestellen

Barbecue accessoires online bestellen is gemakkelijk en snel. Binnen enkele dagen heb je de producten al in huis en kun je aan de slag met de barbecue. Wordt er een hittegolf voorspeld en wil je snel nog een nieuwe grillplaat bestellen? Of wil je toch een keer proberen om pizza's te maken in de barbecue? Bestel het in de webshop van TuinAlles en voor je het weet kun je aan de slag. Niet alleen zijn de barbecue accessoires leuk en handig voor jezelf, ook zijn het leuke cadeau's voor de echte barbecue-liefhebber. 

barbecue-accessoires-bestellen

Hoe maak ik een barbecue schoon?

Barbecueën op een warme zomerse avond of zelfs in de winter met de gehele familie is hartstikke gezellig, maar wie moet 's avonds de barbecue schoonmaken? Met de producten van TuinAlles wordt het schoonmaken van jouw barbecue een fluitje van een cent. De reinigingsproducten zijn te koop in onze webshop en ook voor speciale borstels kun je hier terecht. Een houtskool barbecue schoonmaken pak je als volgt aan:

  • Houd de barbecue warm. Als de barbecue nog warm is, kunnen de etensrechten vele malen makkelijker worden verwijderd. Mocht de barbecue al afgekoeld zijn, zet deze dan nog even aan. 
  • Ga met een speciale borstel langs de randen van de grill om de etensresten los te krijgen. 
  • Als de barbecue afgekoeld is, kun je met barbecue-reiniger aan de slag om de grill en kuip schoon te maken.

Wil je de barbecue buiten laten staan, maar ben je bang dat deze wordt aangetast door regen en andere weersomstandigheden? De barbecuehoezen zijn de perfecte oplossing om jouw barbecue te beschermen.

Alles voor de barbecue bij barbecuespecialist TuinAlles

Of je nu op zoek bent naar een barbecue van goede kwaliteit of een transporter om de barbecue te verplaatsen: TuinAlles heeft het. Niet alleen beschikken wij over een ruim assortiment aan barbecue accessoires, ook geven onze medewerkers je graag advies over de barbecues uit ons assortiment. Bestel jouw barbecue accessoires direct online of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur!