Houtskool barbecues

Een houtskool barbecue van TuinAlles maakt de gerechten op de barbecue nog lekkerder! De authentieke smaak die de kooltjes aan het vlees geven is een smaak die alleen de houtskool barbecue geeft. Of je nu alleen gaat barbecueën of met de hele familie: bij TuinAlles vind je hoogwaardige houtskool barbecues in verschillende formaten. Niet alleen kun je bij ons tuincentrum in Etten-Leur terecht voor houtskool barbecues, ook verkopen wij online en in de winkel kamado barbecues. Dit zijn barbecues voor de echte barbecue-liefhebber! Bestel jouw barbecue online of kom langs om ons gehele assortiment te bekijken. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Houtskool barbecue online kopen

Bij TuinAlles vind je houtskool barbecues van het merk The Bastard. Dit zijn kamado houtskool barbecues, waarbij je de gerechten nog beter kunt bereiden. Een barbecue in ons tuincentrum kopen is natuurlijk hartstikke leuk, maar de houtskool barbecue mee naar huis krijgen kan iets moeilijker zijn. Heb je geen (grote) auto, maar wil je toch graag genieten van een prachtige houtskool barbecue van TuinAlles? Een houtskool barbecue online kopen is bij ons ook mogelijk! De barbecue wordt binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten. De barbecues uit ons assortiment kun je zelf samenstellen tot complete buitenkeukens. De barbecues worden los verkocht, maar met bijbehorende zijtafels en met een onderstel heb je de buitenkeuken die je altijd al hebt gewild. Wist je dat je zelfs een complete eikenhouten of RVS custom tafel kunt laten maken? Neem ook eens een kijkje bij de bijpassende accessoires voor de houtskool barbecue. 

houtskool-barbecue-kopen

Wat zijn de voordelen van een kamado houtskool barbecue?

Een kamado houtskool barbecue biedt vele voordelen. Wij hebben een paar van deze voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Een kamado houtskool barbecue geeft jouw gerechten de ideale rooksmaak
  • Deze barbecues geven je het echte barbecuegevoel
  • De temperatuur kan makkelijk gereguleerd worden
  • De vorm en het design is uniek en draagt bij aan het gemak van de barbecue
  • Na het kopen van een kamado barbecue bij TuinAlles heb je de mooiste barbecue of zelfs buitenkeuken van de hele straat!

Houtskool barbecue kopen bij TuinAlles

Of je nu een barbecue in de webshop bestelt of deze koopt in de winkel: je bent gegarandeerd van uitstekende kwaliteit barbecues die ook nog eens een luxueus uiterlijk hebben. De medewerkers in ons tuincentrum in Etten-Leur vertellen je graag meer over welke houtskool barbecue het best bij jou en jouw tuin past. Neem gerust contact met ons op om vragen over jouw order of nieuwe barbecue te stellen!