Blond Amsterdam Brabant

De naam van het merk verklapt het al, Blond Amsterdam is opgericht door twee blonde dames. In 2001 werd de eerste winkel geopend op de Spuistraat in Amsterdam. De motto van de eigenaressen, Femque en Janneke, is simpel en duidelijk: ze willen mensen blij maken met hun illustraties. Zoals eerder vermeld is Blond Amsterdam ooit begonnen met illustraties op servies. Naarmate de bekendheid en de populariteit steeg, is het assortiment flink uitgebreid. Genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan onze webshop, of aan ons tuincentrum nabij Brabant, om dit bijzondere en vrolijke merk met eigen ogen te aanschouwen. Indien u de collectie liever in het echt bekijkt, bent u van harte welkom bij Life & Garden Etten-Leur, hét tuincentrum achter TuinAlles.nl. 

De producten van Blond Amsterdam in Brabant

Naast servies verkoopt Blond Amsterdam onder andere:

  • schoolmaterialen
  • t-shirts
  • telefoonhoesjes
  • shoppers
  • klokken

En nog veel meer producten. Zelfs werk op aanvraag is mogelijk! Denk aan een persoonlijk kunstwerk of een uniek geboortekommetje met naam, datum en in zelfgekozen kleursamenstelling. Dat Blond Amsterdam een merk is dat graag en vaak verkocht wordt is overduidelijk, door het aantal landen waar de producten leverbaar zijn. Zo levert Blond Amsterdam producten in Spanje, Luxemburg, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en natuurlijk overal in Nederland. Maak in het weekend een ritje naar onze vestiging nabij Brabant, dan kunt u alles in het echt bekijken én heeft u meteen een leuk uitje. U vindt de meest vrolijke woonaccessoires in ontwerpen waar u meteen blij van wordt! 

Sale en service: Blond Amsterdam kopen nabij Brabant bij TuinAlles

De producten van Blond Amsterdam worden vaak gegeven als verjaardagscadeau. Wie wordt er nu niet vrolijk van de combinatie van de vrolijke kleuren, zwierige letters en grappige illustraties? Blond Amsterdam biedt naast een breed assortiment, veel variatie in thema's. Of u nu op zoek bent naar koffie kopjes met een illustratie van pratende vriendinnen of een dekbedovertrek van dennenbomen cadeau wilt doen, voor iedere gelegenheid heeft Blond Amsterdam een product ter beschikking. De producten van Blond Amsterdam hebben een goede prijs-en-kwaliteit verhouding, maar het is altijd fijn om producten te kopen die in de uitverkoop zijn. Bezoek eens onze winkel nabij Brabant, om inzicht te krijgen in producten die afgeprijsd zijn. Misschien vindt u wel een handige soepkom, een volledige ontbijtset of een dekbed met een interessante print. Van sprookjesachtige Efteling taferelen tot aan theetijd illustraties, Blond Amsterdam  is een merk wat gezelligheid in huis haalt met kenmerkende illustraties!

Bezoek de webshop