Capi Europe Roosendaal

Capi Europe in de regio van Roosendaal is inmiddels een waar begrip. De eigenaar van dit merk, Toine van de Ven, startte in 1997 een eenmanszaak gespecialiseerd in betonnen beelden. Een echte ondernemer ziet snel een kans om te groeien en durft risico’s te nemen. Van de Ven is geen uitzondering en het assortiment werd uitgebreid, door zwaar terrazzo uit Vietnam te importeren. Een succesvolle onderneming is continu in beweging en houdt zich bezig met nieuwe oplossingen en innovaties. Van der Ven realiseerde naast zware bloempotten, ook lichtere varianten met verschillende structuren. 

De producten van Capi Europe nabij Roosendaal

De producten van Capi Europe zijn onderverdeeld in vier categorieën:

  • Capi Urban

  • Capi Nature

  • Capi Lux

  • Capi Classic

Capi Urban bestaat uit een verzameling van gladde potten, die zowel binnenshuis- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. De Urban stijl is simplistisch, modern en legt een perfecte basis voor iedere interieur type. Onder de Capi Urban collectie vallen de bloempotten Capi Smooth en Capi Tube, deze zijn volledig in Nederland gemaakt. Verder zijn er genoeg reden om zelf eens langs te komen nabij Roosendaal. U heeft namelijk 10 jaar garantie op deze bloempotten, ze hebben een isolatielaag, zijn vorstbestendig, uv-bestendig, breukbestendig, recyclebaar en hebben een lichtgewicht. De Capi Nature beschikt over een natuurgetrouwe textuur, en de bloempotten zijn gemaakt van klei. De ‘Lux Arc’ is een serie dat gebaseerd is op architectuur. Vernieuwend ontwerp in een minimalistisch jasje. De categorie Capi Classic is gemaakt voor de romantici onder ons. Deze bloempotten zijn sierlijk, klassiek en staan prachtig op het platteland. 

Capi Europe TuinAlles

De toegevoegde waarde van Capi Europe, meer dan alleen uitstraling

Bezoek onze winkel nabij Roosendaal, om de prachtige producten van Capi Europe zelf te bekijken. U bent van harte welkom bij Life & Garden Etten-leur, nabij Roosendaal, hét tuincentrum achter Tuinalles.nl. Naast de vier unieke stijl collecties biedt Capi Europe nog allerlei handige extra producten die handig zijn voor in uw tuin, zoals tuingereedschap en onderhoud. Gieters, vogelhuisjes, een bijenhotel, voederhuisje en zelfs een regenton zijn handige producten die een extra aanvulling zijn voor uw tuin. De vogelhuisjes en het bijenhotel zijn recyclebare producten die behoren tot de biodiversiteitscollectie. Op deze manier probeert Capi Europe hun steentje bij te dragen. 

Ontdek het online assortiment, of bezoek ons tuincentrum nabij Roosendaal

Voor het volledige Capi Europe assortiment nabij Roosendaal, kunt u zowel terecht in onze webwinkel, als in onze vestiging. U bestelt het assortiment gemakkelijk online vanuit Roosendaal, dan zorgen wij dat het bij u afgeleverd wordt. Ook kunt u er uiteraard voor kiezen om ons tuincentrum, Life & Garden Etten-Leur te bezoeken nabij Roosendaal, waar u het hele assortiment, met tuinmeubelen en nog veel meer kunt bekijken en indien nodig uw vragen kunt stellen. Graag tot ziens bij TuinAlles!