Vis

Heb je al vissen in huis en ben je op zoek naar iets nieuws om hen te verwennen? Of ben je van plan vissen aan te schaffen, maar weet je niet goed wat je hiervoor nodig hebt? Een aquarium kopen is de eerste stap. TuinAlles heeft verder vrijwel alles wat je nodig hebt om jouw vissen op de juiste manier te verzorgen. Vissen zijn leuk om naar te kijken en wij snappen dat je alleen op zoek bent naar producten van hoogwaardige kwaliteit. Dit is dan ook precies wat wij jou en jouw vissen bieden! Bekijk ons assortiment in de webshop of kom langs bij onze dierenwinkel in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 140 producten

Online aquarium en overige benodigdheden kopen

Online een aquarium kopen van goede kwaliteit is makkelijker dan je denkt. In ons assortiment verkopen wij verschillende Superfish aquaria. Superfish maakt aquaria waar niet alleen jouw vissen blij mee zullen zijn, maar jij zelf ook! De strakke designs van deze aquaria zijn prachtig om naar te kijken; zeker als deze gevuld zijn met de mooiste vissen. Voor het hebben van vissen als huisdier zul je meer moeten kopen dan alleen een aquarium. Je zult onder andere ook de volgende producten moeten aanschaffen:

  • Decoratie 
  • Waterplanten
  • Een filter
  • En meer...

Heb je hulp nodig met het kopen van een aquarium? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze dierenwinkel in Etten-Leur om advies te vragen aan de experts op deze afdeling. 

aquarium-bestellen-online

Welk aquarium moet ik kopen?

Om antwoord te kunnen geven op deze vraag zul je eerst een paar keuzes moeten maken:

  • Wat voor soort vissen wil je in het aquarium houden?
  • Welk aquarium past in huis?
  • Heb je genoeg tijd om het aquarium te onderhouden? 

Door te kiezen wat voor soort vissen jij in je aquarium wilt hebben, kun je de grootte bepalen. Hoe groter de vissen zijn, hoe groter jouw aquarium moet zijn. Dit geldt ook voor het aantal vissen dat je in jouw aquarium wilt. Natuurlijk zul je er ook rekening mee moeten houden dat het aquarium thuis wel past! Bij een groter aquarium is het makkelijker om de waterwaardes stabiel te houden, maar bedenk dat de oppervlakte groter is. Hierdoor zul je meer tijd in het schoonmaken moeten steken. 

aquarium-kopen-dierenwinkel

Een aquarium inrichten

Een aquarium inrichten is leuk werk, maar het kan lastig zijn om keuzes te maken. In ons assortiment vind je niet alleen aquaria zelf, maar ook veel artikelen om het aquarium in te kunnen richten. Van stoere schedels tot waterfilters: TuinAlles heeft het allemaal. Kun je niet kiezen? Kom dan langs bij onze dierenwinkel in Etten-Leur en vraag advies aan onze medewerkers. Misschien kun je zelfs wel wat inspiratie opdoen op de vissenafdeling!