Lampe Berger navulling Brabant

Lampe Berger is in de regio Brabant al lange tijd zeer populair en niet meer weg te denken uit vele interieurs. Lampe Berger is inmiddels een eeuwenoud concept. Al ruim honderd jaar geleden werd de eerste katalytische brander van Lampe Berger ingezet om de lucht in ziekenhuizen te zuiveren. Een katalytische brander werkt geheel anders dan bijvoorbeeld geurstokjes of een oliebrander. Deze brander verhit tot zeer hoge temperaturen (450 ℃) zonder dat hierbij schadelijke stoffen ontstaan. In tegendeel, het zuivert juist de lucht zodanig dat het zelfs geurmoleculen vangt en vernietigt. De verschillende parfumgeuren werden later toegevoegd toen apotheker Maurice Berger (uitvinder) erachter kwam dat je in dit proces ook parfum kon toevoegen en er daardoor naast zuivering ook juist een intense geur verspreid kon worden. Deze technologie om de lucht te zuiveren gebruiken we nog steeds maar het gaat tegenwoordig toch echt om de heerlijke geuren van Lampe Berger. Wij bezorgen ons gehele Lampe Berger assortiment in Brabant en omstreken.

Lampe Berger accessoires nabij Brabant

Of u nu op zoek bent naar een speciale Lampe Berger navulling of dat u op zoek bent naar andere Lampe Berger producten zoals bijvoorbeeld:

  • Branders
  • Geurkaarsen
  • Lonten
  • Vuurstenen
  • Trechters
  • Afsluitdoppen

Bij tuincentrum Life & Garden in Etten-Leur en in onze webshop koopt u alles wat u nodig heeft voor uw eigen Lampe Berger huisparfum. Wilt u een Lampe Berger cadeau geven? Dat kan met onze cadeausets en starterkits van Lampe Berger die ook bij ons te verkrijgen zijn. Geniet van de heerlijke geuren die u in huis kunt verspreiden en creëer een sfeer waar u al zo lang naar verlangt. Ons tuincentrum is een van de weinige verkooppunten in de buurt van Brabant. Bent u op zoek naar sfeervolle tuinmeubelen en accessoires voor in de tuin? Bekijk dan ook eens de vuurtafels in ons assortiment.

Lampe Berger Navulling TuinAlles

Zo gebruikt u de Lampe Berger artikelen

De Lampe Berger vloeistoffen zijn laag in het verbruik. De brander hoeft maar een paar minuten te branden om uw huis te vullen met de heerlijke geuren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dat de afsluitdop van de Lampe Berger brander na gebruik goed afsluit omdat dit een alcoholhoudende substantie bevat welke zou kunnen verdampen als u de fles niet goed afsluit. De brandbaarheid gaat door het niet goed afsluiten van de brander sterk achteruit en het zou kunnen dat u de resterende inhoud dan niet meer kan gebruiken om de heerlijke geuren in uw huis te verspreiden. Het is uiteraard mogelijk om bij ons een nieuwe afsluitdop te bestellen indien deze zoek is geraakt of als deze de brander onverhoopt niet meer goed afsluit. Komt u uit de regio Brabant? Dan is het zeker de moeite waard eens een bezoek te brengen aan ons tuincentrum Life & Garden in Etten-Leur, hét tuincentrum achter Tuinalles.nl. Bent u al helemaal op de hoogte van uw favoriete geuren? Bestel deze dan gemakkelijk online, dan zorgen wij voor een snelle en veilige levering naar Brabant.