Over ons

Geschiedenis van Life & Garden Etten-Leur

De basis van tuincentrum Life & Garden is ontstaan in 1982. Toen Anton en Joke Schalk in Breda als Bloemsierkunst Schalk hun bloemenwinkel begonnen. Bloemen en planten arrangeren was onze specialiteit waar we al snel een goede naam in op hebben gebouwd. Achttien jaar heeft de bloemenwinkel daar haar plaats gehad, aan het Edisonplein in Breda. Het grote succes vanuit Breda werd vanaf 1996 uitgebreid naar Etten-Leur.

In november 1999 opende in Etten-Leur een schitterend tuincentrum haar deuren, op 14.000m2 grond was een tuincentrum gerealiseerd van 4.500m2 om lekker overdekt te winkelen. In 2005 werd hier nog eens 2.200m2 bijgebouwd. Vandaag de dag heeft Life & Garden Etten-Leur 35 medewerkers die er iedere dag samen voor zorgen dat het een beleving is om bij ons te komen winkelen.

Sinds 2009 is de volgende generatie, Freek, ook ingestapt en sinds 2017 doen Joke en Anton, rustig aan, steeds een stapje verder terug.

Op dit moment is Life & Garden Etten-Leur het meest innoverende tuincentrum in de regio. Je vindt bij ons steeds de meest moderne, en modieuze trends, in een gezellige ambiance.
Uiteraard vind je bij ons dan ook een assortiment dat je van een compleet tuincentrum mag verwachten samen met de deskundige en vriendelijke medewerkers die je altijd graag helpen. In 2019 won het tuincentrum ook de Hospitality award! Een prijs waar ze trots op zijn!

Een bezoek aan ons tuincentrum is zeker altijd de moeite waard en je zal er altijd inspiratie opdoen om je ideeën vorm te geven.