Potterie

Planten zijn natuurlijk leuk, maar om planten kwijt te kunnen zul je toch plantenpotten moeten kopen! Bloembakken voor binnen en buiten mogen dan ook niet ontbreken. Met bloembakken en plantenpotten kun je je eigen stijl binnen- en buitenshuis naar voren laten komen. In ons assortiment vind je bloempotten voor binnen én buiten. Bekijk het assortiment in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 166 producten

Bloempotten binnen kopen

In het assortiment van TuinAlles vind je verschillende soorten binnenpotten, denk aan:

  • Hangpotten
  • Grote bloempotten
  • Kunststof bloempotten
  • Terracotta bloempotten

Bloempotten voor binnen maken van jouw woonkamer, keuken of hal een sfeervolle plek. De bloempotten voor binnen uit ons assortiment zijn in verschillende formaten en stijlen te koop. Wij begrijpen namelijk dat niet iedereen dezelfde stijl heeft. Ook kun je ieder seizoen weer andere binnenpotten in ons assortiment verwachten: het assortiment gaat namelijk mee met de trends op dit gebied! Ben je dus op zoek naar binnenpotten van goede kwaliteit? Bestel deze direct in onze webshop of kom naar TuinAlles!

potten-kopen-etten-leur

Hoe kies ik de juiste buitenpot?

Buitenpotten zijn in vele soorten, stijlen, maten en materialen te koop. Een keuze maken uit ons assortiment buitenpotten kan nogal lastig zijn. Onze expert op het gebied van buitenpotten heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Bedenk eerst voor welke stijl in de tuin of op het balkon je wil gaan. Moet de plantenpot bij de rest van de tuinmeubelen passen of wil je juist een speels effect creëren?
  • Wil je de buitenpotten gedurende een lange periode op dezelfde plek hebben staan? Of ben je juist van plan om deze vaak te verplaatsen? Als je van plan bent deze te verplaatsen, kun je het best lichtgewicht potten zoals kunststof kopen.
  • Ook zul je nog een keuze qua grote moeten maken. Je kunt bijvoorbeeld één grote bloembak vullen met meerdere planten, of juist meerdere planten allemaal in eigen potten stoppen.

Bloempotten kopen bij TuinAlles

Een bloempot kopen bij TuinAlles doe je simpelweg online in onze webshop of in ons fysieke tuincentrum in Etten-Leur. Voor eventuele vragen of advies kun je contact met ons opnemen of je kunt bij onze medewerkers terecht in het tuincentrum. Als je bloempotten online bestelt, heb je deze binnen enkele werkdagen in huis en kun je gelijk beginnen met het vullen van de potten. Ben je nog op zoek naar planten voor in de potten? Kom dan langs bij ons tuincentrum en breng een bezoekje aan onze plantenafdeling!