Binnen

Om sfeer binnenshuis te creëren zijn alleen planten niet genoeg. Met de juiste binnenpotten uit onze afdeling potterie kun je jouw interieur één geheel laten vormen en jouw stijl naar voren laten komen. Van haken voor hangplanten tot prachtige binnenpotten in allerlei kleuren: TuinAlles heeft precies wat je nodig hebt. Bestel jouw binnenpotten in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur om het complete assortiment te komen bekijken.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 118 producten

Bloempotten binnen: verschillende mogelijkheden

Bloempotten en planten zijn met elkaar verbonden. Ze versterken elkaar en een mooie bloempot zorgt ervoor dat een kamerplant nog meer opvalt. Niet alleen kun je kiezen uit een enorm assortiment aan kamerplanten, ook bloempotten voor binnen zijn er in veel soorten, maten en materialen. In ons assortiment kun je kiezen uit onder andere de volgende materialen:

  • Terracotta potten. Deze klassiekers staan prachtig in ieder interieur.
  • Kunststof potten. Kunststof potten zijn makkelijk te verplaatsen en dus ideaal voor planten die in de zomer naar buiten kunnen!
  • Mandwerk. Ideaal om een stukje landelijk interieur in huis te creëren.

Ben je op zoek naar andere interieurproducten van uitstekende kwaliteit? Bekijk dan onze collectie PTMD producten in ons tuincentrum.

Welke maat bloempot is geschikt voor mijn plant?

Bloempotten en plantenbakken kun je in verschillende maten kopen. Van potjes voor een mini-cactus tot grote bloempotten waar grote kamerplanten in terecht kunnen. Als je een nieuwe kamerplant hebt gekocht, zul je deze redelijk snel moeten verpotten. Als je een plant gaat verpotten zul je in vele gevallen een pot moeten kopen die één of twee maten groter is dan de pot waar de plant in geleverd werd. Het is beter om eerst een enkele maat groter te kiezen dan direct een paar maten, als je de plant in een te grote pot plant kan de potgrond gaan beschimmelen. Door de grote bloempotten online te bestellen bespaar je jezelf een ritje naar het tuincentrum. Ook als je niet in het bezit bent van een auto of van plan bent om een zware bloempot te kopen kun je deze het best online bestellen!

binnenpotten-kopen

Binnenpotten kopen bij TuinAlles

Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht kunststof pot of een terracotta pot waarbij de plant beter kan ademen, bij TuinAlles vind je gegarandeerd wat je zoekt. De potten in ons assortiment zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Online bloempotten bestellen is bij TuinAlles makkelijk en snel. Binnen een paar klikken in de webshop heb je de bloempotten besteld en ben je binnen enkele dagen trotse eigenaar van de prachtige bloempotten! Voor vragen en advies over welke bloempot heb beste bij jouw tuin, balkon of terras past, kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Etten-Leur.