Buiten

Een terras, tuin of balkon gevuld met potten ziet er meteen gezelliger uit. Van lichtgewicht potten tot zware terracotta potten, bij TuinAlles zul je altijd een pot vinden die bij jou in de tuin past. Bekijk naast onze potterie ook de afdeling tuinplanten om jouw nieuwe potten te kunnen vullen. Potten en planten vullen elkaar aan en geven sfeer in de tuin. Bekijk ons aanbod potten voor buiten in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 74 producten

Bloempotten voor buiten online bestellen

Door bloempotten voor buiten online te bestellen bespaar je tijd en een ritje naar ons tuincentrum! Sommige bloempotten voor buiten zijn nogal zwaar en kunnen hierdoor lastig te vervoeren zijn. Hierdoor is het altijd een goed idee om de bloempotten voor buiten online te bestellen bij TuinAlles! Binnen enkele werkdagen heb je de bloempotten al in huis.

Welke bloempot voor buiten is het best?

Iedere bloempot voor buiten is anders. Wat de bloempot zo uniek maakt is natuurlijk het design, maar vooral het materiaal waarvan de bloempot is gemaakt. Ten eerste herken je bloempotten voor buiten aan het feit dat ze zijn voorzien van een gat onderaan de pot. Dit gat zorgt ervoor dat het overtollige water uit de pot kan stromen en de wortels van de plant zo minder snel verrotten of bevriezen. Onze bloempotten-experts hebben de voor- en nadelen van verschillende materialen op een rijtje gezet:

  • Terracotta bloempotten zijn watervast, UV-bestendig en makkelijk schoon te maken. Wel zijn deze potten soms zwaarder dan alternatieven, waardoor deze moeilijker te verplaatsen zijn.
  • Geglazuurde keramieken buitenpotten zijn niet alleen watervast, maar ook bestand tegen vorst. Vooral voor planten die het hele jaar buiten blijven staan is dit een goede optie.
  • Kunststof bloempotten voor buiten zijn aantrekkelijk geprijsd, licht in gewicht en in ontzettend veel kleuren te koop. Doordat deze potten zo licht zijn, kan het voorkomen dat zij bij harde wind wegwaaien. Kies de kleur die bij jouw tuinmeubelen past om een geheel te maken.

Buitenpotten-kopen

Plantenbak buiten kopen bij TuinAlles

Ben je op zoek naar een plantenbak voor buiten van goede kwaliteit die er ook nog eens prachtig uit ziet? Bekijk dan direct het assortiment plantenbakken voor buiten in onze webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur om het gehele assortiment te bekijken. Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen of een medewerker in het tuincentrum aanspreken. Een plantenbak voor buiten kopen doe je natuurlijk bij TuinAlles!