• Alles in huis voor de perfecte sfeer

    Opzoek naar rust? Of meer kleur? Wij hebben het!

PTMD collection Etten-Leur

PTMD Collection is onder andere te vinden bij TuinAlles in de regio Etten-Leur en levert al sinds 1992 interieurproducten over de hele wereld. De producten van PTMD zijn erg herkenbaar en bezitten een stoere en luxueuze stijl. Het is daarom zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan ons tuincentrum nabij Etten-Leur. Tuincentrum Life & Garden Etten-Leur is hét tuincentrum achter Tuinalles.nl en dit is gemakkelijk te bereiken vanuit Etten-Leur. Dankzij de samenwerking van verschillende kunstenaars, producenten en detaillisten worden de mooiste producten ontworpen. Naast het leveren van luxueuze interieurproducten, vindt PTMD het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Om die reden is PTMD lid van het Business Compliance Initiative, waarbij er duidelijke afspraken worden gemaakt over ketenverantwoordelijkheid. 

PTMD Collection woonaccessoires kopen nabij Etten-Leur

Naast het voordeel dat PTMD producten levert over de hele wereld, beschikken zij over een breed assortiment. De productcategorieën bestaan uit:

  • Klein meubilair
  • Accessoires 
  • Verlichting
  • Kerst 
  • Muurdecoratie
  • Kunstbloemen
  • Schilderijen
  • Stoffering

Bijzettafels, koffietafels en barkrukken zijn onderdeel van de categorie klein meubilair. Muurhaken, geurkaarsen, fotolijstjes, deurstoppen en klokken zijn een aantal voorbeelden van accessoires die uw huis efficiënter en/of sfeervoller maken. Ga een keer langs bij de vestiging in de buurt van Etten-Leur om dit stoere, maar chique merk in het echt te bekijken. Onder muurdecoratie vallen; spiegels, klokken en schilderijen. De categorie stoffering beschikt over bedlinnen, vloer- en tafelkleden. Kortom: het merk PTMD heeft alles in huis voor in uw huis!

PTMD Collection TuinAlles

De hanglampen van PTMD Collection

Door een bezoek te brengen aan de webshop, of onze winkel nabij Etten-Leur, krijgt u meer inzicht over de prachtige hanglampen van de PTMD collectie. De stijl van PTMD varieert van stoere, robuuste hanglampen tot aan minimalistische lampen. Een goed voorbeeld van een minimalistische en moderne lamp is de gouden Denver lamp, wat  de simpliciteit van geometrie benadrukt. Naast stoere en minimalistische lampen, is PTMD een merk wat oog heeft voor aankomende trends. Een trend die in 2020 veel terug zal komen in huishoudens, is het gebruik van natuurgetrouwe materialen. Het motto: haal de natuur in huis. De Colby rattan natural hanging van de PTMD collectie is een perfect voorbeeld van een lamp met een natuurlijke uitstraling, wat goed aansluit bij de interieurtrend van 2020!

Bestel PTMD Collection online, of kom langs bij TuinAlles.nl!

U kunt ons assortiment zowel online bestellen in Etten-Leur, of bij ons langs komen in het tuincentrum Life & Garden Etten-Leur. U bent uiteraard van harte welkom en wij kunnen u indien nodig voorzien van advies en informatie. Graag tot ziens!