Retour

Heb je het pakketje binnen gekregen en is het geleverde artikel toch niet helemaal wat je er van verwacht had..? Dat is balen, maar we lossen het graag met je op!

In Nederland geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Binnen die termijn kun je ons laten weten dat je van de koop afziet. Na deze 14 dagen heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Bij elke bestelling die we versturen zit een retourformulier erbij. Ligt dat formulier inmiddels al in de papierbak? Neem dan contact met ons op. We sturen je graag een nieuwe toe. 

Let je op dat je het formulier volledig invult? Dan weten wij precies wat je van ons verwacht en kunnen wij zo snel mogelijk jouw retour verwerken. In het pakketje zit naast het retourformulier ook een retourlabel. Je hoeft het dus alleen maar zelf af te geven bij een pakketpunt.

Zodra wij jouw retourzending ontvangen hebben zullen we zo snel mogelijk jouw retour verwerken.

 

Garantie

Heb je een product bij ons gekocht en gaat dat binnen 6 maanden na aankoop al kapot? Dan val je binnen de wettelijke garantietermijn. Wij repareren of vervangen jouw product dan geheel kosteloos.

Veel van onze leveranciers bieden aanvullende garanties aan zoals fabrieksgarantie. Dat kan per leverancier verschillen. Val je buiten de wettelijke garantie termijn en ben je benieuwd of jouw product nog binnen een andere garantie termijn valt? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je per leverancier vertellen of je nog recht hebt op extra garantie.

Heb je nog vragen? We staan voor je klaar! Je kunt ons telefonisch bereiken op 076 503 49 56 of mailen naar info@tuinalles.nl