Tuingereedschap

Het juiste tuingereedschap maakt het onderhouden van de tuin makkelijker en leuker om te doen. Wij helpen je dan ook graag aan het juiste tuingereedschap voor jouw tuin of balkon. Of je nu van plan bent om planten te snoeien of het gras op een betere manier wilt maaien: TuinAlles heeft de producten die je zoekt. Een grasmaaier en heggenschaar kopen doe je dan natuurlijk bij TuinAlles. Bekijk ons assortiment tuingereedschap in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 58 van 58 producten

Handgereedschap en elektrisch gereedschap: maak klussen in de tuin makkelijker

Tuingereedschap is te koop in vele verschillende vormen en maten, maar over het algemeen zijn de categorieën handgereedschap en elektrisch gereedschap het meest bekend. Handgereedschap is gereedschap wat je kunt gebruiken voor de kleinere klussen in de tuin, op het terras of zelfs op het balkon. Handgereedschap is een breed begrip, maar eigenlijk vallen alle soorten gereedschap die je met je handen gebruikt onder deze categorie. Onder handgereedschap valt onder andere:

  • Snoeischaar
  • Heggenschaar
  • Schop
  • En nog veel meer...

Geen tuinklus is te gek voor TuinAlles, naast handgereedschap verkopen wij namelijk ook elektrisch gereedschap. Dit gereedschap is meer geschikt om grotere klussen makkelijker en sneller te laten verlopen. Elektrisch gereedschap verlicht het tuinwerk dat anders met de handen uitgevoerd werd. Maak het jezelf makkelijker met het uitgebreide assortiment tuingereedschap van TuinAlles!

Tuingereedschap-kopen-TuinAlles

Grasmaaier kopen

Grasmaaiers bestaan in ontzettend veel verschillende soorten... Ieder gazon is anders en dat betekent dat het nogal lastig kan zijn om de juiste grasmaaier uit te zoeken. Met de grasmaaiers van TuinAlles houd je jouw gazon in topconditie. TuinAlles verkoopt niet alleen traditionele grasmaaiers, maar ook robotmaaiers van uitstekende kwaliteit! Heb je een groot gazon en heb je niet altijd tijd om dit zelf te maaien? Dan is een robotmaaier zeker wat voor jou! Bestel jouw grasmaaier online of koop een nieuwe grasmaaier in ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Heggenschaar kopen in Etten-Leur

Ben je van plan om binnenkort de heg te snoeien, maar heb je geen goede heggenschaar in huis? Dan zijn de heggenscharen uit ons assortiment wellicht wat voor jou. Wij verkopen heggenscharen in verschillende formaten, maar allemaal van uitstekende kwaliteit. Wist je dat het belangrijk is om een scherpe heggenschaar te hebben? Als jouw heggenschaar bot geworden is, kan het namelijk voorkomen dat de snijwonden niet goed helen. Voorkom dat je de heg beschadigd en koop jouw heggenschaar nu bij TuinAlles!

Tuingereedschap kopen bij TuinAlles

Ben je van plan om de tuin te renoveren of heb je nieuw handgereedschap nodig? Bestel dit in onze webshop of kom langs bij TuinAlles. Voor vragen of advies over welk tuingereedschap het best bij jou past, kun je altijd contact opnemen of vragen stellen aan onze medewerkers in ons tuincentrum.