Tuinmeubelen

TuinAlles heeft ontzettend veel verschillende soorten tuinmeubelen in de webshop of in de showroom in Etten-Leur. Met de tuinmeubelen uit ons assortiment breng je weer sfeer en kleur in de tuin, op het balkon of op het terras. Tuinmeubelen kopen bij TuinAlles is makkelijker dan ooit: je kunt tuinmeubelen online bestellen en binnen enkele dagen kun je al van de nieuwe tuinmeubelen genieten. Goede kwaliteit van de producten en veiligheid bij het online bestellen staan bij ons hoog in het vaandel Bestel jouw tuinmeubelen nu of kom eerst proefzitten in ons tuincentrum!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten

Tuinmeubelen in allerlei soorten en maten

Ben je op zoek naar tuinmeubelen van hoogwaardige kwaliteit die jaren mooi blijven? Dan heeft TuinAlles precies wat je zoekt. In het assortiment tuinmeubelen vind je verschillende soorten, maten en stijlen. Niet iedereen heeft dezelfde stijl en dat begrijpen wij! Ons aanbod tuinmeubelen wordt regelmatig aangevuld, waardoor er altijd nieuwe tuinsets te vinden zijn. De merken die je in onze webshop vind, zijn Tierra Outdoor en Applebee. Echter kun je in onze webshop terecht voor veel meer dan een reguliere tuinstoel of tuintafel! Wij verkopen namelijk ook de volgende producten:

  • Dining set
  • Lounge set
  • Vuurtafels
  • Side tables
  • Inbouw wijnkoelers
  • Beschermhoezen
  • En nog veel meer...

Wil jij jouw tuin een luxe uitstraling geven en vind je het belangrijk dat de producten ook daadwerkelijk van goede kwaliteit zijn? Dan passen de producten die wij aanbieden perfect bij jou. 

Tuinmeubelen onderhouden

Het is ontzettend leuk om de tuin of het balkon te voorzien van nieuwe tuinmeubelen, maar deze zullen wel goed onderhouden moeten worden. Wil je de tuinmeubelen en overige accessoires in de tuin mooi houden? Dan zijn de beschermhoezen uit ons assortiment een goede oplossing. Deze zijn in verschillende maten te koop om jouw tuintafel of zelfs loungeset te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Ook zul je de tuinmeubelen minstens tweemaal per jaar schoon moeten maken. Voor vragen en tips over het onderhouden van de tuinmeubelen kun je altijd langskomen in Etten-Leur!

tuinmeubelen-online-bestellen

Tuinmeubelen kopen bij TuinAlles

Tuinmeubelen kopen bij TuinAlles is veilig en snel! Of je de tuinmeubelen nu bestelt of besluit op te halen in de winkel: wij zijn ervan verzekerd dat je er jaren van kunt genieten. Je bent van harte uitgenodigd om te komen proef zitten op onze tuinbanken en dining sets en onze ervaren medewerkers geven je graag advies over de voor- en nadelen van de verschillende materialen.