Accessoires en onderhoud

Tuinmeubelen kunnen natuurlijk niet ontbreken buiten het huis. De tuinmeubelen van TuinAlles zijn van uitstekende kwaliteit, maar je zult de tuinmeubelen toch moeten schoonmaken en onderhouden als je ze lang mooi wilt houden. Naast onderhoudsproducten voor de tuinmeubelen uit ons assortiment vind je ook accessoires voor de tuinmeubelen. Denk aan:

  • Beschermhoezen
  • Opbergdozen
  • Schoonmaakmiddelen
  • En nog veel meer...

TuinAlles heeft alles op het gebied van tuinmeubelen. Bestel direct in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Tuinmeubelhoes kopen

Een tuinmeubelhoes is ideaal als de tuinmeubelen niet gebruikt worden. De hoes kun je 's avonds of tijdens koudere periodes gemakkelijk over de tuinmeubelen doen om deze te beschermen tegen regen en andere weersomstandigheden. Kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur om de complete collectie tuinmeubelhoezen te bekijken en de perfecte hoes voor jouw tuinmeubelen te kopen. Of je nu op zoek bent naar een hoes voor een tuintafel of complete loungeset: TuinAlles heeft het allemaal. Ook voor een hoes voor jouw vuurtafel kun je bij ons terecht. 

Hoe moeten tuinmeubelen onderhouden worden?

Tuinmeubelen onderhouden met de producten van TuinAlles is makkelijk en snel. Het beste kun je jouw tuinmeubelen tweemaal per jaar schoonmaken: in het voorjaar en in het najaar. Teakhouten meubelen en aluminium tuinmeubelen kun je schoonmaken met wat groene zeep en een natte doek. Wicker kun je het best schoonmaken met een speciale borstel om goed tussen de randen te komen. Om jouw tuinmeubelen extra lang mooi te houden, zijn er ook speciale schoonmaakmiddelen te koop die de oppervlaktes van jouw tuinmeubelen extra goed reinigen. TuinAlles biedt alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit. Ook kun je bij ons terecht voor olie die de houten tuinmeubels in de tuin de juiste verzorging biedt. Voor meer advies ben je van harte welkom bij ons tuincentrum! Onze medewerkers beantwoorden graag alle vragen op het gebied van het onderhouden van tuinmeubelen. 

Tuinmeubelen-onderhoud

Accessoires en onderhoudsproducten voor tuinmeubelen kopen

Bij TuinAlles vind je niet alleen prachtige tuinmeubelen, maar dus ook alles wat je nodig hebt om deze te onderhouden. Bestel nu direct in de webshop of kom langs in Etten-Leur. Koop de juiste producten voor jouw tuinset, loungeset of vuurtafel en zorg ervoor dat je jarenlang kunt genieten van deze tuinmeubelen.