Dining

Een diningset is een must-have voor in iedere tuin en op ieder terras of balkon. Op warme zomerse dagen is er niets fijner dan heerlijk buiten eten met het hele gezin of een stel vrienden. Met de diningsets voor buiten van TuinAlles wordt het een feestje om buiten te eten. In ons assortiment vind je diningsets van de merken Tierra Outdoor en Applebee. Beide merken staan voor uitstekende kwaliteit. Bekijk het aanbod diningsets in de webshop of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur om proef te zitten! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Tuinset online bestellen: veilig en snel

Een tuinset online kopen bij TuinAlles is veilig en snel. Wij begrijpen dat niet iedereen tijd heeft om langs te komen bij ons tuincentrum in Etten-Leur en willen je dan ook graag de mogelijkheid geven om de prachtige tuinsets uit ons assortiment online te bestellen. De diningsets worden bij jou thuis afgeleverd en je kunt deze zelf in elkaar zetten. Tegen een kleine meerprijs doen de bezorgers dit voor je, zodat je direct van de diningset kunt genieten. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende tuinsets:

  • Tuinsets met stapelbare stoelen
  • Diningset van teakhout
  • Diningset met verstelbare stoelen
  • En nog veel meer...

Bekijk de tuinsets in onze webshop en bestel direct jouw favoriet!

Welk materiaal voor een tuinset is het meest geschikt?

Tuinsets bij TuinAlles zijn te koop gemaakt van verschillende materialen. In ons assortiment bieden wij onder andere teakhout, aluminium en wicker aan. Al deze materialen zijn ontzettend goed geschikt als tuinset. Teakhout is makkelijk te onderhouden en wordt met de jaren eigenlijk alleen maar mooier. Aluminium is sterk en goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Wicker heeft een romantische uitstraling, maar is een stukje lastiger schoon te maken. Voor het aanschaffen van een nieuwe tuinset zul je zelf de voor- en nadelen van deze materialen moeten overwegen. 

diningset-voor-buiten-kopen

Diningset voor buiten met garantie

De diningsets uit ons assortiment zijn stuk voor stuk voorzien van garantie. De producten in onze webshop en in ons tuincentrum zijn gemaakt van de beste materialen en staan voor kwaliteit. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij zeker weet dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw tuinset. Als je de tuinset particulier gebruikt, krijg je in vrijwel alle gevallen 3 jaar garantie. Sommige tuinsets zijn voorzien van 1 jaar garantie. 

Diningset kopen bij TuinAlles

TuinAlles biedt niet alleen garantie en hoogwaardige producten, ook voorzien onze medewerkers jou graag van advies. Mocht je nog vragen hebben over ons assortiment diningsets, dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons tuincentrum in Etten-Leur. Een diningset kopen bij TuinAlles is een aanwinst voor iedere tuin! Zie jij jezelf al zitten op de prachtige stoelen, genietend van de barbecue? Kom dan snel langs bij onze showroom of bestel jouw nieuwe diningset in de webshop.