Vuurtafels

De vuurtafels uit ons assortiment stralen luxe uit en geven jouw tuin ontzettend veel sfeer. Door de vuurtafels kun je 's avonds nog net even wat langer blijven zitten, net zoals een terrasheater of vuurkorf. Een vuurtafel is indrukwekkend en brengt meer sfeer in de tuin dan een terrasheater, maar is zeker niet minder veilig. Kies een vuurtafel die past bij jouw tuinmeubelen en maak van de tuin één geheel. Bestel jouw vuurtafel met bijbehorende accessoires in de webshop, of kom het assortiment bekijken in ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel is een alternatief voor een terrasheater in de vorm van een tafel. In het blad van de tafel is een ruimte gemaakt waar een open vuur aangestoken kan worden. Een vuurtafel maakt geen gebruik van hout, maar werkt op gas. De gasflessen zitten in de tafel verborgen, wat het geheel een nog luxueuzere uitstraling geeft. De vuurtafel kan met knoppen makkelijk bediend worden en in de webshop vind je ook beschermhoezen en glazen randen. De beschermhoezen zijn ideaal voor als je de vuurtafel niet gebruikt, terwijl de glazen randen goed geschikt zijn als je kleine kinderen hebt. Deze randen kun je gemakkelijk weer verwijderen als de kinderen naar bed gaan!

De voordelen van het kopen van een vuurtafel

Een vuurtafel ziet er prachtig uit en is zeer indrukwekkend, maar deze tafel met vlammen brengt meer voordelen met zich mee. Om het je makkelijk te maken hebben wij de voordelen van een vuurtafel voor je op een rijtje gezet:

  • Makkelijk schoon te maken
  • In verschillende stijlen te bestellen
  • Eenvoudig te bedienen
  • Werkt op gas
  • Kan in de buitenlucht of onder een veranda
  • Optie: glasrand om extra veiligheid te creëren voor kinderen

Wil je meer weten over hoe de vuurtafels precies werken? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur. Onze medewerkers op deze afdeling vertellen je hier graag meer over. Vuurtafels in combinatie met tuinverlichting zorgen ervoor dat de complete tuin sfeervol is verlicht. 

vuurtafel-kopen-Etten-Leur

Vuurtafel online bestellen

Een vuurtafel bedienen lijkt misschien ingewikkeld, maar is vrij simpel. Als je eenmaal weet hoe de vuurtafel werkt, is het ontzettend handig en leuk om te gebruiken. Een vuurtafel online bestellen doe je natuurlijk bij TuinAlles. Naast de vuurtafels zelf vind je in onze webshop ook vrijwel alle bijbehorende accessoires. Het enige wat je nog nodig hebt is een gasfles! Ook vind je in onze webshop sidetables, zodat je naast het vuur je drankje en eventueel een hapje kwijt kunt. Voor advies over het gebruik van een vuurtafel kun je altijd langskomen in Etten-leur!