Tuinverlichting

Ben je op zoek naar tuinverlichting die de tuin sfeer geeft, maar ook van goede kwaliteit is? TuinAlles heeft het. Onze producten staan voor kwaliteit en een mooi design; zo ook onze tuinverlichting! In onze webshop vind je onder andere tuinverlichting op zonne-energie van het merk Luxform. In de webshop en in ons tuincentrum hebben wij geschikte tuinverlichting voor iedereen. Of je nu de complete tuin wilt voorzien van sfeerverlichting of op zoek bent naar een praktische wandlamp bij een ingang: bestel jouw nieuwe tuinverlichting direct online.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Tuinverlichting: wat zijn de mogelijkheden?

Tuinverlichting is te koop in verschillende soorten. Je kunt onder andere kiezen uit tuinverlichting op zonne-energie, verlichting die werkt met een adapter of verlichting die aangesloten is op netstroom. Naast deze keuze zul je nog een belangrijke keuze moeten maken: waar in de tuin moet de verlichting komen en welke verlichting past hier? In ons assortiment vind je onder andere de volgende soorten:

  • Paaltjes
  • Wandverlichting
  • Spots
  • Geïntegreerd licht

Voordat je tuinverlichting in de tuin gaat aanleggen is het belangrijk om een lichtplan te maken. Dit plan zorgt ervoor dat je geen plek in de tuin vergeet en dat de tuinverlichting één geheel vormt. Voor tips over het maken van een lichtplan ben je altijd welkom in ons tuincentrum. Met het juiste lichtplan kun je tijdens zomerse avonden genieten van een barbecue bij romantisch, maar praktisch licht. 

tuinverlichting-kopen-etten-leur

Tuinlantaarn online bestellen

Een tuinlantaarn online bestellen is makkelijk en snel. En tuinverlichting online bestellen doe je natuurlijk bij TuinAlles. De verlichting van het merk Luxform ziet er prachtig uit, maar blijft ook nog eens gedurende een lange periode mooi. Als je tuinverlichting online gaat bestellen om de gehele tuin te verlichten zul je functionele verlichting moeten kopen, accentverlichting en sfeerverlichting. Functionele verlichting online bestellen doe je om bijvoorbeeld een tuinpad te verlichten, terwijl accentverlichting meer draait om het accentueren van een boom of struik. Sfeerverlichting kun je in allerlei vormen en maten kopen en zorgt voor een goede sfeer in de tuin. 

Tuinverlichting kopen bij TuinAlles

Als je tuinverlichting koopt bij TuinAlles ben je ervan verzekerd dat het van goede kwaliteit is. Wij snappen namelijk dat je niet ieder jaar nieuwe tuinverlichting wilt kopen. In de webshop vind je onder andere een ruim aanbod aan solar tuinverlichting. Deze tuinverlichting is ideaal aangezien je geen draden hoeft in te graven. Dat scheelt een hoop werk! Kom langs bij ons tuincentrum in Etten-Leur om het volledige assortiment te komen bekijken en stel je vragen aan onze medewerkers.