Solar

Solar tuinverlichting is tuinverlichting die werkt op zonne-energie. In onze webshop vind je veel verschillende soorten solar tuinverlichting, waardoor je dit kunt plaatsen in je hele tuin of op je gehele balkon. Solar tuinverlichting biedt ontzettend veel voordelen, zo hoef je bijvoorbeeld geen draden in te graven in de tuin. Ben je op zoek naar solar tuinverlichting van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij TuinAlles op het juiste adres. Bestel direct solar tuinverlichting in de webshop of bekijk het gehele assortiment in ons tuincentrum in Etten-Leur. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 2 van 2 producten

Tuinverlichting zonne-energie

Tuinverlichting op zonne-energie is de laatste jaren in populariteit gestegen. Deze stijging in populariteit is makkelijk te verklaren, tuinverlichting op zonne-energie heeft namelijk veel te bieden! Om je een idee te geven waarom het een goed idee is om tuinverlichting op zonne-energie voor jouw tuin, balkon of terras aan te schaffen, hebben onze verlichtingsexperts de voordelen op een rijtje gezet:

  • Deze tuinverlichting is energiezuinig. Je betaalt alleen de kosten van de lampen en doordat de lampen werken op zonne-energie heb je geen hogere energie-rekening.
  • Je hoeft geen stroompunten of kabels aan te leggen in de tuin, je kunt de lampen zo neerzetten of ophangen.
  • Makkelijk te verplaatsen. 
  • De meeste tuinverlichting op zonne-energie is voorzien van slimme sensoren, waardoor de lampen in de winter langer kunnen blijven branden. Ook de lampen van Luxform staan hierom bekend!

Hoe werkt tuinverlichting op zonne-energie?

Tuinverlichting op zonne-energie werkt vrij simpel. De lampen bevatten een batterij die wordt opgeladen door het solar-paneel bovenaan de lamp. Heb je al eerder solar verlichting gehad, maar was je er niet tevreden mee? Dan zou het zomaar kunnen dat je een goedkoop alternatief heb geprobeerd die niet representatief is voor wat er allemaal mogelijk is. De lampen van Luxform zijn één van de beste lampen die er op dit gebied te vinden zijn. 

solar-tuinverlichting-kopen

Solar tuinverlichting kopen bij TuinAlles

Solar tuinverlichting online bestellen is bij TuinAlles binnen enkele minuten gedaan. Niet alleen het bestelproces is snel, ook krijg je binnen enkele dagen de tuinlampen al in huis. Geniet langer van de zwoele zomeravonden of maak de tuin sfeervol verlicht in de winter. Tuinverlichting draagt niet alleen bij aan de sfeer in de tuin, maar ook aan de veiligheid! Met de juiste tuinverlichting denkt een inbreker er wel twee keer over na voordat hij/zij jouw tuin binnenkomt. Voor vragen en advies over solar tuinverlichting ben je van harte welkom bij ons tuincentrum in Etten-Leur of kun je contactmet ons opnemen. Naast solar tuinverlichting maak je jouw tuin helemaal compleet met tuinmeubels van Tierra Outdooren een prachtige houtskool barbecue!